Clienti

Reusita aplicatie sta in multitudinea cumpaniilor care o utilizeaza si care ne ofera feedback pentru a inbunatati continuu aplicatia si parteneriatele.

Partenerii Nostri

INFOTRUST DESIGN INFOTRUST DESIGN

S.C. INFOTRUST-DESIGN S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2008, pornind de la ideea de a transpune in practica cunostintele si competentele asociatilor intr-o structura economica privata proprie, in baza unor principii de functionare europene, cu orientare catre client ca element fundamental de sustinere si dezvoltare al afacerii.

Grupul de firme RAP GRUP RAP GRUP

RAP Group este un grup de firme private, cu capital integral romanesc, ce ofera solutii integrate in domeniul constructiilor si proceselor industriale.

In cei 16 ani de activitate, compania RAPTRONIC s-a bucurat de o crestere puternica si constanta, diversificandu-si activitatea prin realizarea unor proiecte de mare complexitate tehnica in regim de antreprenoriat in diverse domenii de activitate.

XLWORLD ROMANIA S.R.L. XLWORLD ROMANIA

XL World este una dintre cele mai mari companii de outsourcing din Romania care furnizeaza servicii de tip call center si BPO atat pe piata locala cat si pe piata internationala.

Compania are peste 1000 angajati si o politica sanatoasa in domeniul resurselor umane.

M&V Selection Grup S.R.L. M&V Selection Grup

Companie de recrutare si selectie, administrare si evaluare de personal din judetul Brasov.

Compania si-a demarat activitatea in aprilie 2008, si realizeaza servicii atat companiilor din Romania dar si colaborari cu diverse companii din strainatate.

POLARA S.R.L. POLARA

Polara S.R.L. ofera servicii specializate in recrutarea, selectie si leasing de personal pentru clienti si punctul sau de lucru din Italia.

Grupul de firme Amo Grupul de firme Amo

Companie specilizata in comertul de presa, carte, cartele telefonice, papetarie, tigari, etc, cu peste 100 angajati.

 

JOB CONSULTING S.R.L. JOB CONSULTING S.R.L.

Companie specializata in recrutarea, selectia si administrarea de personal. Firma functioneaza din anul 2005 si are o contributie constanta la diminuarea ratei somajului din judetul Iasi.

In acest moment firma detine 2 portaluri de joburi, bazate pe aplicatia Glomer H.R., portaluri ce contribuie la realizarea intermedierii dintre candidati si angajatori.

x
Customer Login
New User Login
x
New Customer
Register
x
Please enter name Please enter e-mail E-mail is not a valid format
There was a problem validating the form please check!
The connection to the server timed out!

Message sent, Thank you.

x