Utilizarea sub orice formă a acestui site confirmă faptul că aţi citit şi sunteţi de acord necondiţionat cu Termenii Legali. În cazul în care nu agreati în totalitate sau parţial aceşti Termeni Legali vă solicităm sa nu folosiţi acest site. Dacă aveţi orice întrebare privind Termenii Legali de utilizare a site-ului, vă rugăm contactaţi Glomer H.R. la adresa office@glomer.ro. Dacă aveţi orice altă întrebare, informaţiile de contact sunt disponibile pe pagina de contact a site-ului.
Prin acest site aveţi acces la informaţii protejate de legea copyright-ului, cum ar fi documente, produse, servicii, studii şi analize ale unor terţe părţi, care pot fi utilizate doar cu aprobarea expresă a tuturor părţilor implicate.

Definiţii
Termeni Legali reprezintă totalitatea termenilor prezentaţi în această pagină. Accesarea şi folosirea informaţiei de pe acest site sub orice formă reprezintă acordul dvs. necondiţionat.
Documente reprezintă orice grupare de informaţie conţinută în acest site luată în ansamblul ei sau parţial.
Acces neautorizat este orice accesare sau încercare de accesare a conţinutului prezentului site într-o manieră în care nu sunteţi autorizat de aceşti Termeni Legali sau de alte contracte pe care le puteţi avea cu Glomer H.R.
Software este orice program interpretabil de un calculator, indiferent de destinaţia acestuia şi de contextul utilizării lui. Spam este considerat orice mesaj trimis în masă şi nesolicitat de către destinatarul său. Excepţie fac comunicările comerciale care respectă legislaţia română în vigoare.

Termeni şi condiţii 

1. Utilizarea informaţiilor
Puteţi accesa, descărca, copia şi printa documentele postate pe site, inclusiv imaginile şi graficele incluse în aceste documente, cum ar fi comunicate de presă, analize de piaţă, descrieri de produs, sau materiale de suport tehnic, în următoarele condiţii:
(1) Documentele pot fi folosite doar în scop personal, non-comercial, pentru propria informare şi 
(2) Documentele nu pot fi modificate sub nicio formă. 
Exceptând un mod de utilizare bine intenţionat, în scopuri de informare, nu aveţi voie să utilizaţi, descărcaţi, copiaţi, printaţi, reproduce, publica, licenţia sau distribui aceste Documente, sau orice alt tip de conţinut al site-ului, fără notificarea scrisă din partea Glomer H.R.

2. Utilizarea software-ului
Orice solutii IT pe care îl accesaţi, utilizaţi sau descărcaţi prin intermediul site-ului, precum şi documentaţia asociată software  sunt sub incidenţa legii copyright-ului şi aparţin Glomer H.R. sau a altor parteneri. Utilizarea software-ului este reglementată de contractul de licenţiere care este inclus în contractul de instalare.

3. Parole şi zone cu acces restricţionat
Accesarea şi utilizarea zonelor cu acces restricţionat prin parole este restricţionată la utilizatorii autorizaţi să intre în ariile respective. Nu aveţi voie să înstrăinaţi parolele de acces, informaţiile de utilizator, sau drepturile de acces în aceste zone. Sunteţi direct responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii parolelor şi a informaţiilor de utilizator, precum şi a tuturor activităţilor care se desfăşoară pe baza parolei sau drepturilor dumneavoastră de acces.
Sunteţi de acord să notificaţi imediat Glomer H.R. pentru orice utilizare neautorizată a parolei sau drepturilor dumneavoastră de utilizator.

4. Utilizare legală
Sunteţi de acord să nu utilizaţi site-ul pentru nici un scop care este în afara legii sau este interzis prin regulile stipulate în aceşti Termenii Legali. Nu aveţi voie să accesaţi sau să utilizaţi site-ul într-o manieră prin care aţi putea afecta, distruge, dezactiva sau supraîncărca orice cont, sistem sau reţea Glomer H.R. Nu veţi încerca să accesaţi neautorizat zonele securizate sau orice altă zonă a conturilor, sistemelor sau reţelei Glomer H.R. Nu aveţi voie să folosiţi instrumente automate de acces de tip robot, spider sau scraper la conturile, sistemele sau reţeaua Glomer H.R.
Utilizatorii care atentează la securitatea prezentului site, a sistemelor sau reţelelor Glomer H.R., pot fi actionaţi în instanţă, civil şi penal.

5. Informaţii, produse şi servicii ale unor terţe părţi
Site-ul oferă link-uri către alte site-uri şi către conţinut ale unor părţi terţe incluzând utilizatori, promotori, afiliaţi şi sponsori ai site-ului. Sunteţi de acord că Glomer H.R. nu este responsabil pentru disponibilitatea şi conţinutul oferit de aceste site-uri. Vă rugăm să citiţi termenii legali de utilizare ai acestor site-uri cu privire la politicile de confidenţialitate şi alte clauze de utilizare.
Dacă alegeţi să accesaţi, descărcaţi sau utilizaţi orice produs sau serviciu oferit de o terţă parte, relaţia dumneavoastră directă va fi cu acea parte. Sunteţi de acord că Glomer H.R. nu este responsabil pentru: (a) calitatea produselor şi serviciilor oferite de terţi; (b) respectarea clauzelor din cadrul angajamentelor cu vânzătorii, incluzând livrarea produselor sau serviciilor sau garanţia acestor produse şi servicii. Sunteţi de acord că Glomer H.R. nu este responsabil pentru orice pierdere sau problemă survenind în urma angajamentelor cu o terţă parte.

6. Transfer de responsabilitate
Site-ul si toate documentele, materialele, informaţiile, software-ul, produsele şi serviciile de pe site, sunt oferite ca atare. Glomer H.R. nu este responsabil în nici un fel pentru garanţia produsului sau pentru asigurarea unei funţii sau capabilităţi specifice. Glomer H.R. nu garantează că:(a) site-ul va atinge aşteptările dumneavoastră;(b) site-ul va fi accesibil permanent, că va funcţiona neîntrerupt, că este perfect securizat, sau că nu poate avea erori;(c) conţinutul, documentele, materialele, informaţiile, software-ul, produsele şi serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt corecte şi provin din surse de încredere; sau(d) calitatea oricărui document, material, informaţie, software, produs sau serviciu acccesat sau achiziţionat prin site vor satisface cerinţele dumneavoastră.
Glomer H.R. sa îşi rezervă dreptul de a face modificări sau actualizări ale site-ului în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.

7. Limitarea răspunderii
Glomer H.R. sa nu va fi răspunzător în nici un caz pentru orice daună directă, indirectă, întămplătoare, sau ca o consecinţă care poate duce la pierderea profitului, veniturilor, datelor sau utilizării, de către dumneavoastră sau terţi, datorită accesului sau utilizării site-ului sau a oricărui document, material, informaţie, software, produs sau serviciu descărcat sau obţinut prin utilizarea acestui site.

8. Forţa majoră
Glomer H.R. este exonerat de orice răspundere dacă încălcarea unei obligaţii a fost cauzată de forţa majoră, aşa cum este ea definită de lege.

x
Customer Login
New User Login
x
New Customer
Register
x
Please enter name Please enter e-mail E-mail is not a valid format
There was a problem validating the form please check!
The connection to the server timed out!

Message sent, Thank you.

x